rekrutteringsfirmaer.com: Alle rekrutteringsfirmaer

Alle rekrutteringsfirmaer

Få hjælp af rekrutteringsfirmaer
Mangler du nye udfordring i din hver dag? Er dit nuværende arbejde ved at blive for ensformigt? Hvis svaret er JA, så bliv hængende. rekrutteringsfirmaer.com har samlet alle ledige stillinger på jobmarkedet. På sidens højre side kan du se en række joblinks, som du kan trykke på. Ved af de forskellige links, kan du finde rekrutteringsfirmaer, der kan hjælpe dig med at finde et nyt job. Kom i gang i dag!

Icon CO2 neutral website English transparent.png

Stor nedgang i jobannoncer

Coronakrisen har medført, at der på få dage er sket en nedgang i antallet af jobs på hele 20%. Det forventes at der over det næste stykke tid vil være endnu færre stillinger at finde og endnu flere ledige på jobcentrene. Læs historien her.

Danmark har flere ledige jobs end forventet

Ikke alle jobopslag er at finde på de danske jobsider. En opgørelse fra Jobsearch.dk peger på, at nogle af de største jobsider mangler op mod 10.000 jobs. Det kan således være svært som jobsøger at få det fulde overblik over ledige jobs på de traditionelle jobsider. Se mere her.

Supermarkederne ansætter stadig

Fra den ene dag til den anden faldt antallet af joboplag samtidigt med at ledigheden steg. Dog er ikke alle brancher ramt lige hårdt af coronakrisen. Særligt dagligvarebutikkerne har haft en stigning på antallet af ledige jobs, mens forskellige digitale forretningsmodeller heller ikke er blevet ramt hårdt. Se tallene her.

Positive tegn fra jobmarkedet

Under coronakrisen har antallet af jobannoncer faldet drastisk. Men det ser nu ud til at vende da natallet af jobs alene er steget med 20% i maj måned. En forklaring kan være at virksomhederne nu udbyder de jobs som de har tilbageholdt ud fra et sikkerhedsprincip på grund af de usikre tider. Læs mere om udviklingen her.

Ny service giver fuldt overblik over jobmarkedet

Tæt på halvdelen af alle jobs i Danmark ligger på virksomhedernes hjemmeside. Det gør det sværere for jobsøgende at have et fuldt overblik over de ledige jobs. Jobsearch.dk løser problemet ved at samle alle ledige stillinger i Danmark. Læs hvordan her.

Antallet af jobannoncer stiger fortsat

En opgørelse fra Jobsearch.dk viser, at der fortsat kommer flere jobannoncer. De mange jobannoncer viser, at virksomhederne er i god økonomisk form og det giver gode muligheder for de ledige der leder efter job. Læs historien her:

Stigning i antallet af jobannoncer

På få dage har det danske jobmarked oplevet en stigning af jobannoncer på hele 5%. De mange ledige efter coronakrisen kan glæde sig over dette, da man på et tidspunkt oplevede et fald af jobannocner på hele 43%. Få mere info her.

Danske jobsider mangler stillingsopslag

Mange af de kendte danske jobsider mangler at dække op mod 10.000 stillinger, som findes på markedet. Dette kan skyldes at mange af siderne er afhængige af at anoncørerne selv lægger stillingsopslagene op, hvilket vurderes til ikke at være tilstrækkeligt hvis man vil dække heel jobmarkedet. Læs historien her.

Stort antal stillinger på det danske jobmarked

Danmark oplever i øjeblikket at der er mere end 25.000 opslåede stillinger. Tallene komme fra Jobsearch.dk, som ser stigningen som en indikation af hvordan dansk økonomi ser ud. Læs mere om tallene her.

Fremgang i antal jobs efter drastisk fald

Hele 33% færre jobs var der at finde i perioden 15. februar til 1.april 2020. Heldigvis ser det ud til at have vendt nu, da det jobmarkedet tilsyneladende er stabiliseret igen. Det giver de jobsøgende bedre muligheder for at få landet drømmejobbet. Læs mere her.